Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 3 ТО ОДД. / 27.05.2020г Математика Столбест дијаграм стр98.

27.05.2020г Математика Столбест дијаграм стр98.

На стр. 98 од учебникот да се реши задача 1

и на стр. 77 од работните тетратки да се пополни цела страна.

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г.Венов дијаграм

стр.41 од работните тетратки да се реши задачата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *