Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 4 ТО ОДД. / 24.04.2020-Фирми,претпријатија

24.04.2020-Фирми,претпријатија

Макпрогрес

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

07.05.2020-повторување-Економски живот во општината

Повторувам и се проверувам-ЕКОНОМСКИОТ ЖИВОТПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *