Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 7 МО ОДД. / 23.04.2020 Oсновоположници на современото македонско сликарство

23.04.2020 Oсновоположници на современото македонско сликарство

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

08.05.2020 Запознавање со релјеф

Запознавање-со-релјефПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *