Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / 23.04.2020г.Македонски -Испревртена сказна ВОЛКОТ И СЕДУМТЕ ЈАРИЊА стр.84

23.04.2020г.Македонски -Испревртена сказна ВОЛКОТ И СЕДУМТЕ ЈАРИЊА стр.84

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *