Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНОВАЦИИ ЗА 9 ТО ОДД. / 21.04.2020 МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА / ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

21.04.2020 МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА / ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *