Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИЧКО И ЗДРАСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 18.5.2020 ТЕМА – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

18.5.2020 ТЕМА – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

За Наташа Коцева

Наставник по Физичко и здравствено образование.

Провери

27,04,2020 Ракомет

РАКОМЕТПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *