Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 3 ТО ОДД. / 15.04.2020г.Сообраќајни правила , сообраќајни знаци

15.04.2020г.Сообраќајни правила , сообраќајни знаци

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

06.05.2020г. ,, Кој управува со сообраќајните средства?,,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *