Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / 15.04-16.04.2020 Трансформирање 2Д форми со ротација, осна симетрија, транслација и со комбинирање на овие трансформации

15.04-16.04.2020 Трансформирање 2Д форми со ротација, осна симетрија, транслација и со комбинирање на овие трансформации

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Плоштина на составни форми

12.5-Плоштина-на-составни-2Д-формиПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *