Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / 14-15.4 Проширување на вокабуларот за облека

14-15.4 Проширување на вокабуларот за облека

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

18-22.5.2020, English 6th grade

Драги ученици, погледнете го видеото за Патување до Брајтон и потоа решете го наставното ливче во вашите тетратки. Решеото ливче да биде испратено во нашите групи до среда, 20 мај 2020, 19 часот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *