12 – 15.05.2020

За Рената Димитриевски

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Вежби – Што носиш?/Носам…

What-are-you-wearing-Преземи Ученици, го преземате документот и го вежбате вокабуларот за облека, како и прашањата и …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *