Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 9 ТО ОДД. / 12.05.2020 Вештинити за техничко цртање со лавиран туш

12.05.2020 Вештинити за техничко цртање со лавиран туш

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

28.04.2020 Особеностите на класичните ликовни постапки

Имитација-на-мозаикПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *