Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 5 ТО ОДД. / 11.05.2020г.Одделенски час Водење грижа за личната хигиена-Моја облека-моја грижа

11.05.2020г.Одделенски час Водење грижа за личната хигиена-Моја облека-моја грижа

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *