Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 2 РО ОДД. / 01.06.2020-Животните и растенијата околу нас-тематски тест

01.06.2020-Животните и растенијата околу нас-тематски тест

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

11.04.2020-Животните од целиот свет-крстозбор

крстозбор-животните-од-целиот-светПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *