Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / Обработка на текстот „ Чудна приказна“

Обработка на текстот „ Чудна приказна“

Да се прочита расказот и да се одговори на прашањата на стр.117

За Невенка Николовска

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *