Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 8 МО ОДД. / Датум:28-29.4.2020 година-Обработка на лектирата „ Споменка “ од Горјан Петрески

Датум:28-29.4.2020 година-Обработка на лектирата „ Споменка “ од Горјан Петрески

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Датум 19.5.2020 година

Анализа на гледан игран филмПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *