Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / Датум 15.5.2020 година-ИЗВЕШТАЈ И ВЕСТ

Датум 15.5.2020 година-ИЗВЕШТАЈ И ВЕСТ

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

01.06.2020 Мода, медијана, ранг и аритметичка средина на податоци

Лекцијата во учебникот е со име:-Работа со податоци;-Медијана;-Аритметичка средина;Во збирката лекцијата е со име: Медијана.Мода.Ранг.Аритметичка …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *