Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 21.05.2020-Денови во седмицата игровни активности

21.05.2020-Денови во седмицата игровни активности

https://learningapps.org/watch?v=p8nbqn9uk20&fbclid=IwAR3nbx-V3sqreTlG_cr0Ftg594jFhlpgFWXvpBkeZK2Vxd4eKQwciBer6mY

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *