Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 14.05.2020-,, Лесно е да се лета,,

14.05.2020-,, Лесно е да се лета,,

Македонски јазик ќе ја учиме стихотворбата,, Лесно е да се лета,, Можете да ставите снимки од нашите рецитатори да видиме кој најдобро рецитира.

Проследете го часот постапете по барањата.

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *