Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 7 МО ОДД. / 11.05.2020 Oбликувањето со разни постапки

11.05.2020 Oбликувањето со разни постапки

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

27.04.2020 Лавиран туш и бајц

Лавиран-тушПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *