Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 09.06.2020-Како растат децата

09.06.2020-Како растат децата

Слушнете ја книгата и полека подготвувајте се за крај на учебната година.

https://read.bookcreator.com/4QdftcVpWIQgkBgr7A5nxlGvY6E3/jkrHUngkRuu6J606z5GzIw?fbclid=IwAR0z4TDJ642Z7lsY0hzGG9hYUdByidrosGoldEfST4v2M5–BXNwVwbbD5A

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

Со помош на Вашите родители прочитајте ја стихотворбата ,разговарајте за содржината.Потоа илустрирајте ја содржината.и илустрацијата …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *