Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИКА ЗА 9 ТО ОДД. / 04.05.2020 Движење на воздушните честички

04.05.2020 Движење на воздушните честички

Изгледајте ја презентацијата и одговорете на прашањата кои се наоѓаат во последниот слајд.Лекцијата во учебникот е на 80 и 81 страна

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

Магнети и магнетно поле

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *