Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ХЕМИЈА ЗА 8 МО ОДД. / 13.4.2020 Проблеми со својствата на киселините

13.4.2020 Проблеми со својствата на киселините

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

27.4-3.5.2020

Истражување на рѓосувањетоПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *