Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / Градежни материјали и нивна примена во современата градба.

Градежни материјали и нивна примена во современата градба.

Добар ден драги ученици.На страна 53-54-55 од учебникот по Техничко образование – Градежни материјали и нивна примена во современата градба.Ваша задача е да напишете за видови на градежни материјали и по една слика од градежниот материјал да се нацрта.Вашите обврски треба да ги завршите до наредниот Четврток.Седете дома и имајте пријатни моменти.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Македонска архитектура.

Добар ден драги ученици.На страна 51-52 од учебникот по Техничко образование имате за Македонска архитектура. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *