Дома / Новости / Годишна програма за работа на училиштето за учебната 2020-21

Годишна програма за работа на училиштето за учебната 2020-21

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Активности по повод одбележување на Денот на планетата Земја

Денот на планетата Земја се одбележува секоја година на 22април и се прославува во 192 …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *