Дома / Новости / Активности по повод светскиот ден на енергетската ефикасност

Активности по повод светскиот ден на енергетската ефикасност

На ден 02.03.2021 год. во ПУ с.Виничани еколошко-биолошката секција го одбележи светскиот ден на енергетската ефикасност (5 март) со низа изработки на кои учество земаа учениците од осмо и деветто одделение.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.