Дома / Огласна табла / Огласна табла за ученици

Огласна табла за ученици

Соопштение

ООУ,,Даме Груев,, Градско ги известува учениците дека согласно Календарот за организација на работа во основните училишта првото полугодие од учебната 2020/2021 година завршува на ден 30.12.2020 година. Истиот ќе трае заклучно до 20.01.2021 година. Првиот наставен ден започнува на ден 21.01.2021 година. Останете во добро здравје! Ви посакуваме Среќни празници …

Повеќе

Соопштение за патрониот празник

СООПШТЕНИЕ ООУ,,Даме Груев,,Градско ги известува учениците и вработените дека по повод Патрониот празник на училиштето на ден 23.12.2020 година (Среда) нема да се изведува настава. По тој повод на учениците и вработените им го  честитаме Патрониот празник.

Повеќе

Соопштение за неработен ден

ООУ,,Даме Груев,,Градско ги известува учениците и вработените дека согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија  на ден 08.12.2020 година (вторник) по повод државниот празник ,,Св.Климент Охридски,, нема да се изведува настава. По тој повод на учениците и вработените им го  честитаме празникот.

Повеќе