Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 3 ТО ОДД.

ОПШТЕСТВО ЗА 3 ТО ОДД.

27.05.2020г. Општество Културно однесување во сообраќајот

План за работа: Култура во сообраќајот значи правилно однесување на улица и пат и правилно однесување во сообраќајно средство со кое се патува.Патникот за превозот купува патен билет.Култура во сообраќајот: -правилно и културно однесување на улица-движење по пешачка патека-преминување на пешачки премин-почитување на сообраќајни знаци-фрлање отпадоци во корпи за отпадоци-правилно …

Повеќе