Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 2 РО ОДД.

ЧАС НА ОДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 2 РО ОДД.

08.06.2020г Час на одделенска заедница Безбедно -небезбедно

Да наброиме некои материјали кои ги сретнуваме во секојдневниот живот. Цигари,средства за чистење, таблети, кактус, шприц, банкноти, оштетен приклучок за ел. енергија, пакување смоки, парче стакло, рѓосана шајка, петарди, отров за глувци, средства за прскање. Да споменеме какви опсаности можат да предизвикаат. 1.Цигарите знаеме дека се штетни по човековото здравје, …

Повеќе

11.05.2020-Бонтон-насилничко однесување

Ученици,што мислите вие за насилничкото однесување на училиште и за насилството,воопшто?

Повеќе

04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани кон некое ваше другарче.

Повеќе

27.04.2020-БонТон-за слободно време

-Дали учениците имаат слободно време? -Како учениците го искористуваат своето слободно време?

Повеќе