Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 1 ВО ОДД.

ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 1 ВО ОДД.

04.05.2020- Делови на растението

Отворете ја презентацијата и научете ги деловите на растението(Кога ќе ја отворите ,кликнете на full screen за да може да го пуштите звучникот) Линк: https://app.edu.buncee.com/buncee/86ea089069d5416eb7bb9995b4a474e0?fbclid=IwAR1lY6JPm-b2tRZBOcg4jeaHACKcJdQCAqd1eoii9X5bKv-uCfLxjGU9V44

Повеќе