Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 8 МО ОДД. / Заштитено: Обработка на граматичка структура – повратни заменки; Вежби – повратни заменки

Заштитено: Обработка на граматичка структура – повратни заменки; Вежби – повратни заменки

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

4-8.5.2020, English, 8th grade

4-8.5.2020-English-8th-gradeDownload