Дома / Новости / Tеатарска претстава “Шумска болница”

Tеатарска претстава “Шумска болница”

Првонаградените маски по повод манифестацијата за 1ви април – Денот на шегата, ја проследија театарската претстава “Шумска болница” во Велешкиот театар “Јордан Хаџи Констатонов – Џинот”!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2021/2022!

Право на учество имаат ученици од деветто оделение кои ги исполнуваат следниве услови: Да покажуваат …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.