Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ЗА 9 ТО ОДД. / LES VOYAGES FORMENT LA JEUNESSE! ПАТУВАЊАТА ЈА ИЗДИГНУВААТ МЛАДИНАТА!

LES VOYAGES FORMENT LA JEUNESSE! ПАТУВАЊАТА ЈА ИЗДИГНУВААТ МЛАДИНАТА!

За Милан Кочовски

Наставник по Француски јазик.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *