Дома / ЗА НАС / ЛИЧНА КАРТА

ЛИЧНА КАРТА

ЛИЧНА КАРТАОсновни податоци за училиштето Покрај Вардар во мала котлина, некаде во срцето на Македонија, каде со смртоносен оган се пречекувале многу туѓи војски и интереси, израсна Градско. Се наоѓа на десната страна на реката Вардар, допирајќи ги источните падини на планината Клепа. Има голема стратешка важност бидејќи магистралниот пат го …

Повеќе