Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 4 ТО ОДД

ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 4 ТО ОДД

06.05.2020-Создавање и мерење на звук

Запознавање-со-звукПреземи -Откако ќе го препишете планот во тетратките и ќе ги прочитате и научите лекциите на стр.114,115,116,117-одговорете ги прашањата на стр 26 и 27 во работната тетратка Ова задолжение ви е до следниот вторник 12.05.2020год.

Повеќе