Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. (страна 2)

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД.

05.05.2020-лектира „Снежана и седумте џуџуња“ од браќата Грим

-Откако ќе ја изгледате и прочитате(секако) следнава презентација решете ги следниве задолженија Снежана и седумте џуџиња-презентацијаПреземи Ѕвезда на приказната СнежанаПреземи Снежана и седумте џуџиња-наставен листПреземи

Повеќе