Дома / Новости / Aктивност по повод празникот “11ти октомври” – Ден на народното востание.

Aктивност по повод празникот “11ти октомври” – Ден на народното востание.

Активност по повод празникот 11ти октомври – Ден на народното востание. Во оваа активност учествуваа учениците од 7 а одд, под менторство на наставниците Благој Ристов и Лидија Каратулкова.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Хуманитарна акција и активности по повод Патрониот празник на училиштето

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *