Дома / Uncategorized / 30-04-2020 наст.Маре Аризанова -Иселеништво на македонското население во светот

30-04-2020 наст.Маре Аризанова -Иселеништво на македонското население во светот

Следи ги упатствата за работа !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *