Дома / Uncategorized / 30-04-2020 наст.Ибро Фиуљанин -Иселеништво на македонското население во светот

30-04-2020 наст.Ибро Фиуљанин -Иселеништво на македонското население во светот

Следи ги упатствата за работа !

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.