Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 29.04.2020- Обработка на буквите К и Л

29.04.2020- Обработка на буквите К и Л

За таа цел ќе потполните во учебникот на стр 93,разгледајте ги и разговарајте. За крај нека нека вежбаат пишување на буквите.

За вежби и разонода малку квиз

Линк: https://quizizz.com/join/game/U2FsdGVkX184XKH8zMOtcjdsQDJ5y%252BDKaBqkg2yzG%252BdVQIP85AxXN7KLiW1pA77W?gameType=solo&fbclid=IwAR0Wqh6p2xvWUPPIeYXM-ZvYjAixqz4uYXwIfwGUDY9SzzwOAZDU1ZgSHQE

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *