Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / 28.4.2020 г-Наставен лист по македонски јазик

28.4.2020 г-Наставен лист по македонски јазик

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKPqhoryn6ZM8__094rP802g6e0MaJKLcemgCPYIro39CgSw/viewform?usp=sf_link

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Медиотека

Датум:29.5.2020-година-МедиотекаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *