28.4.2020Тест

Сите бидете вклучени во 20h ќе ви пуштам тест по Биологија ,кој ќе треба за 30 мин да го решите и да ми го препратите.

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

18-24.5.2020 Фосилни записи

Активности-за-период-од-18-Биологија-8Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *