Дома / Uncategorized / 28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

на часот ќе ги одговарамне усно следниве прашања:

За дома:

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

5 ОКТОМВРИ- ДЕН НА УЧИТЕЛОТ

Во текот на Детската недела има еден голем и значаен ден кој се празнува во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *