Дома / Uncategorized / 28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

на часот ќе ги одговарамне усно следниве прашања:

За дома:

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *