Дома / Uncategorized / 28-05-2020 -Глобален свет и сообраќај (98,99)

28-05-2020 -Глобален свет и сообраќај (98,99)

Прочитајте ја прво цела лекција! Потоа нацртај ја во тертаката тебелата што е на стр.98 и со симболите „X“ и „√“ поплни според твоите сознанија или размислувања-заклучоци .

Одговори на прашањето: Зошто денес грешките во работат на компјутерите се нарекуваат БУБАЧКИ?Промени

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Под мотото „Другарството е дел од детската среќа“ започнаа да се реализираат предвидените активности по повод Детската недела 2022 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.