28.04.2020-Опишување на предмет

-Откако внимателно ќе ја изгледате презентацијата обидете се да го опишете вашиот омилен предмет

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020-Употреба на голема буква-повторување

Употреба-на-голема-букваПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.