Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / 27.04. 2020г Час на одделенска заедница ,,Светот по 20 години,, Се запознаваме со термините ЕВОЛУЦИЈА и РЕВОЛУЦИЈА

27.04. 2020г Час на одделенска заедница ,,Светот по 20 години,, Се запознаваме со термините ЕВОЛУЦИЈА и РЕВОЛУЦИЈА

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *