Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 5 ТО ОДД. / 27.04.2020г.Математика Мерки за време

27.04.2020г.Математика Мерки за време

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. ОДРЕДУВАЊЕ ВЕРОЈАТНОСТ

НА СТР.141 ОД УЧЕБНИКОТ ДА СЕ РЕШАТ ЗАДАЧА 1, 2, 3,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *