Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 6 ТО ОДД. / 26.05.2020 Отпор на водата лебдење и тонење

26.05.2020 Отпор на водата лебдење и тонење

https://youtu.be/6qpyLgFYHs4

Изгледајте ја видео лекцијата,потоа одговорете ги прашањата кои се наоѓаат на крајот од видеото.Активностите што треба да ги направите сликајте ги и пратете ми слика во приватна порака.

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

13.04.2020 Адаптација и камуфлажа

https://youtu.be/8nzlIb3f1_o На овој линк е видео лекцијата за Адаптација и камуфлажа.Вашите барања се дадени во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *