Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 24.04.2020 I-a Звуци-

24.04.2020 I-a Звуци-

Сеуште се дружиме со звуците,слушни ја(прочитај ја) книгата и обиди се да одговориш точно на прашањата.

Линк: https://read.bookcreator.com/9qsfI5Ou1ucGzpLq1zFANPnGhPs1/-PUr8SHfRpC91-3h_BnCYw?fbclid=IwAR3CZrDQxWRxb6tzOxgCi3k2fz-ptk0fTWKnF6hOfvCx23cS3Zn839JNOR8

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *