Дома / Uncategorized / 24-04-2020 МРЕЖА НА КВАДАР И КОЦКА НАСТ.ИБРО ФИУЉАНИН

24-04-2020 МРЕЖА НА КВАДАР И КОЦКА НАСТ.ИБРО ФИУЉАНИН

Fizika 7 - 1.4 Određivanje obujma

Изработете мрежа на едно од овие две геометриски тела , сликајте ја мрежата а потоа склопете ја за да го добиете геометриското тело кое исто така ќе го сликате и испратете ми ги сликите во порака.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од државниот натпревар по англиски јазик!

Честитки до нашите ученици Марија Бешовска, Надја Лазова, Иван Трендафилов кои на регионалниот натпревар по …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.